Decuratat.ro
Your Cart

Despre noi

Firma Profesional Clean Medium s-a infiintat in anul 2004, fiind o societate cu capital integral privat. Avand o echipa formata si specializata in domeniul vanzarilor de produse de igiena si intretinere, compania noastra isi propune sa raspunda prompt oricarei solicitari privind igiena la locul de munca sau la domiciliu. Colaborand cu producatori de marca din tara si strainatate suntem in masura sa furnizam o larga gama de produse:

Suntem prezenti in hoteluri, banci, spitale, sedii de firme, etc. Toate produsele furnizate sunt conforme cu normele legale in vigoare si indeplinesc criteriile impuse de normele Europene.

Cea mai variata oferta de pe piata - Profesional Clean Medium ofera solutii de igiena competitive si inovative pentru curatenia si intretinerea profesionala a companiilor de orice tip. Solutii si echipamente profesionale pentru toate necesitatile de curatenie ale companiei dumneavostra. Oferim o linie completa de produse pentru curatenie, potrivita tuturor necesitatilor fiecarei companii. 

Acoperire nationala. Produsele Profesional Clean Medium sunt disponibile in toata tara. Echipa noastra lucreaza pentru a distribui comenzile in cel mai scurt timp posibil.

Echipa profesionista. Consultanti competenti, dedicati in totalitate succesului si satisfactiei clientilor nostri.

Garantam satifacerea fiecarei comenzi. Profesional Clean Medium garanteaza satisfacerea necesitatilor companiei dumneavoastra, fara compromisuri.


Solutii inovatoare. Pentru a sustine noile provocari de pe piata echipamentelor de curatenie, Profesional Clean Medium se documenteaza continuu, dezvolta si comercializeaza solutii de curatenie inovatoare. Asiguram astfel cresterea serviciilor oferite, dar mai ales, succesul afacerii dumneavoastra.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.