Decuratat.ro
Your Cart

Baie | Toalete

Curatarea si igienizarea riguroasa a spatiului si a obiectelor sanitare din baie este cu precadere un pas esential pentru a preveni dezvoltarea si raspandirea microbilor. In gama noastra de detergenti pentru baie/toaleta se regasesc atat produse pentru curatarea si intretinerea de zi cu zi a vaselor de toaleta, chiuvetelor, obiectelor sanitare si a pardoselilor, cat si produse special concepute pentru a indeparta diferite pete de murdarie, rugina si calcar.

Producător: DeterX
Solutie parfumata pe baza de clor pentru curatare si igienizare. Dilutie: se foloseste ca atare sau in dilutie de 100 ml la 10 litri de apaAmbalare: Bidon de 5 litri Atentie! Poate provoca arsuri grave la nivelul pielii si al ochilor. Folositi echipament de protectie adecvat ..
18,00Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Solutie detartranta forte. Dilutie: 200 ml la 1 litru de apa, pentru suprafete            pentru depuneri de calcar majore nu se dilueazaUtilizare: vasul de WC, pisoar, chiuveta si alte suprafete rezistente la acid Ambalare: Bidon de 5 litri. Atentie! Produs aci..
35,52Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Gel sanitizant pentru grupul sanitar. Dilutie: 100-200 ml la 10 litri de apa, pentru suprafete               In WC-uri se foloseste ca atare. Timp de actionare: 15 - 60 minute Ambalare: Bidon de 5 litri..
34,50Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent ecologic pe baza de acid acetic pentru WC .Utilizare: se aplica ca atare in vasul de toaletaCertificari: European Ecolabel (DE/020/217),  Registered in the positive list of "DIE UMWELTBERATUNG"Ambalare: flacon 750 ml ..
18,50Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent spray pentru intretinerea spatiilor sanitare.Utilizare: se aplica ca atare pe chiuveta, faianta, bazineAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
21,68Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent dezinfectant vascos pentru baie.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, WC-uri si pisoare           2.5 - 25 ml la 1 L apa pentru intretinerea suprafetelor lavabile.Utilizare: WC, obiecte sanitare si suprafete.Ambalare: Bidon 5 litri..
81,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent dezinfectant cu efect bactericid pentru bai, vestiare si zonele adiacente piscinei.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, para de dus, bazine, cazi si cabine de dus           100 ml la 5 L apa calda pentru suprafetele lavabile.Utilizare: toalete, obiecte..
98,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
AVIZAT DE MINISTERUL SANATATIIDetergent dezinfectant pentru baie.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, WC-uri si pisoare           100 ml la 5 L apa pentru suprafetele lavabile.Utilizare: WC, obiecte sanitare si suprafete.Ambalare: Bidon 5 litri..
96,64Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Detergent dezinfectant pentru baie cu molecule active anti-calcar.Dilutie: 20-180 ml in 5 litri de apa pentru un efect de inalbitor sau dezinfectant              nediluat pentru vasul de WCUtilizare: vasul de WC, pisoare, cazi si cabine de dus, pardoseliAmbal..
13,23Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Detergent dezinfectant pentru baie cu molecule active anti-calcar.Dilutie: 20-180 ml in 5 litri de apa pentru un efect de inalbitor sau dezinfectant nediluat pentru vasul de WCUtilizare: vasul de WC, pisoare, cazi si cabine de dus, pardoseliAmbalare: Bidon de 5 litri..
45,23Lei + TVA / buc
Producător: The Pink Stuff
Detergent gel pentru toaleta Stardrops The Pink Stuff 750 ml, solutia de curatare a toaletei miraculoasa are un parfum unic, proaspat si fructat. Actiunea sa de curatare cu spuma stralucitoare va lasa toaleta curata din punct de vedere igienic.Gelul gros de curatare se lipeste de suprafata toaletei,..
16,81Lei + TVA
Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff, 750 ml
Precomandă Disponibil doar la
Producător: The Pink Stuff
Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu formula antipicurare, indeparteaza si previne depunerea calcarului. Stralucire sclipitoare fara urme.Faceti-va baia sa straluceasca cu ajutorul nostru versatil de curatare cu spuma pentru baie, fără picurare. Odata ..
16,81Lei + TVA
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.