Decuratat.ro
Your Cart

Bucătărie HoReCa

Cand vine vorba de curatarea echipamentelor, ustensilelor si a pardoselilor din bucatarie, detergentii si solutiile trebuie sa fie pe masura asteptarilor, fie ca le folositi in domeniul HoReCa sau pur si simplu pentru uz casnic. Astfel, dupa efectuarea mai multor teste, va punem la dispozitie produsele ideale deCuratat pentru cuptoare, masini de spalat vase, aparate, ustensile si echipamente destinate de procesare a a mancarii.

Producător: DeterX
Detergent profesional pentru vase cu agent de hidratare a mainilor si un parfum delicat. Dilutie: se foloseste ca atare. Ambalare: Bidon de 5 litri...
34,50Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent manual pentru vase cu parfum subtil de lamaie.Dilutie: 100 ml la 40  litri de apa calda, in functie de capacitatea chiuveteiAmbalare: Bidon 5 litri..
74,45Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent vesela automat pentru masina de spalat vase profesionala. Dilutie: 1-3 ml la un litru de apa, in functie de gradul de murdarie. Ambalare: Bidon de 5 litri...
117,65Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Aditiv de clatire pentru pahare, farfurii si ustensile de bucatarie.  Dilutie: 1-2 ml la un litru de apa, in functie de recomandarea producatorului masinii de spalat vase Ambalare: Bidon de 5 litri..
117,65Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent degresant pentru bucatarii / industria alimentara .Dilutie: - 25 - 100 ml la 5 L apa pentru suprafete- 400 ml la 10 L apa pentru friteuzeUtilizare: bucatarie, zone de procesare a alimentelorAmbalare: Bidon 5 litri..
96,75Lei + TVA / buc
Producător: Evans
AVIZAT DE MINISTERUL SANATATIIDetergent dezinfectant pentru industria alimentara / catering .Dilutie: 50 ml la 750 ml apa pentru actiune virucida            30 ml la 750 ml apa pentru actiune bactericida           100 ml la 5 L apa pentru c..
135,00Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Crema universala pentru curatare cu micro-particule.Utilizare: indeparteaza petele dificile de rugina, grasime, cafea, machiaj, carioca, etc.Ambalare: flacon 500 ml..
8,76Lei + TVA / buc
Crema abraziva universala Cream Cleanser- Evans, 500 ml
Precomandă Stoc epuizat
Producător: Evans
Crema universala pentru curatare cu micro-particule.Utilizare: indeparteaza petele dificile de murdarie de pe inox, plastic,                 ceramica si suprafete emailate din bucatarii, bai, etc.Ambalare: flacon 500 ml..
15,98Lei + TVA
Producător: Evans
Detergent degresant vascos pentru cuptoare, tavi si plite.Dilutie: se aplica ca atareMod de utilizare: prin pulverizarea produsului in cuptorul incins la 40-45°, dupa 20 de minute frecati cu o perie abraziva apoi clatiti cu apa curataAmbalare: Bidon 5 litri..
83,46Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent degresant cu spumare redusa pentru cuptoare.Dilutie: intre 0.5 - 2.0 % in functie de recomandarile producatoruluiMod de utilizare automat: prin sistemul integrat de autocuratare a cuptoruluiMod de utilizare manual: prin pulverizarea produsului in cuptorul incins la 40-45°, dupa 20 de ..
73,00Lei + TVA / buc
Producător: The Pink Stuff
 Stardrops The Pink Stuff 850 grame este pasta universala pentru curatarea murdariei, grasimii si petelor de pe cratite, plite de gatit, cuptoarelor, chiuvete, PVC, gratare, gresie, sticla, dusuri, mobilier de gradina, vopsea, barci, alama si rugina… etc.Pasta de curatare Pink Stuff este o..
29,41Lei + TVA
Producător: The Pink Stuff
Detergent crema Stardrops The Pink Stuff Cream Cleaner 500 ml este o crema lichida versatila si eficienta pentru aproape toate tipurile de suprafete dure de acasa. Un produs de baza in camara dvs. de produse de curatat de uz casnic, acest produs de curatare usor abraziv este perfect atat pentru..
16,81Lei + TVA
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.