Decuratat.ro
Your Cart

Covoare | Mochete

Magazinul online deCuratat va ofera solutii si detergenti profesionali pentru mochete, covoare si tapiterii. Gama noastra cuprinde produse profesionale pentru spalare manuala sau automata cu aparatul monodisc sau prin metoda injectie/extractie.

Producător: Evans
Detergent pentru indepartarea petelor de pe covoare, mochete si tapiterii.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata, dupa 1 minut se absoarbe cu un prosop de hartieAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
33,60Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii.Dilutie: 50 ml la 500 ml de apa in recipient cu pulverizator pentru pre-tratare inainte de samponare           80 - 120 ml la 5 litri de apa pentru curatenie generala, in functie de gradul de murdarieUtilizare..
99,84Lei + TVA / buc
Producător: Diversey
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii.Dilutie: 500 - 1000 ml la 10 litri de apa pentru metoda de pulverizare-extractie            200 ml la 10 litri de apa pentru metoda injectie-extractieUtilizare: covoare, mochete, tapiteriiAmbalare: Bidon 5 litri..
188,24Lei + TVA / buc
Producător: Diversey
Detergent - sampon parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii.Dilutie: 2 - 10 % pentru 10 litri de solutie in functie de gradul de murdarie    Metoda de curatare: spumare uscata - monodisc cu generator de spuma si perie                   ..
208,22Lei + TVA / buc
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.