Decuratat.ro
Your Cart

Geamuri

deCuratat - Detergent profesional pentru geamuri si alte suprafete vitrate, cu formula pe baza de alcool ce degreseaza si curata eficient si rapid.

Producător: DeterX
Detergent profesional destinat curatarii suprafetelor din sticla.Utilizare: - nediluat, prin pulverizareAmbalare: bidon 5 litri..
26,25Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Tana Glass Cleaner este un detergent ecologic, cu ph neutru, pentru geamuri si oglinzi. Eficienta ridicata impotriva murdariei, grasimilor si urmelor de nicotina. Curata fara a lasa urme de stergere...
75,11Lei + TVA
Producător: Evans
Detergent pentru geamuri si suprafete din sticla si inox.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata apoi se sterge cu o lavetaAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
33,04Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent pentru geamuri si suprafete din sticla si inox.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata apoi se sterge cu o lavetaAmbalare: flacon cu pulverizator 5 litri..
62,12Lei + TVA / buc
Producător: The Pink Stuff
Detergent pentru geamuri si oglinzi Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu otet de trandafir este plin de parfumul proaspat si fructat al lui Pink Stuff. Acest produs impresionant de curatat geamuri indeparteaza grasimea si murdaria de pe geamuri, oglinzi si alte suprafete de sticla.Fiecare suprafata ca..
16,81Lei + TVA
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.