Decuratat.ro
Your Cart

Pardoseli

Producător: DeterX
Detergent universal pentru pardoseli.Dilutie: 30 - 50 ml la 10 litri de apa in functie de gradul de murdarieUtilizare: pardoseli din marmura, gresie, linoleum, etcAmbalare: Bidon 5 litri..
37,50Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Detergent degresant pentru pardoseli foarte murdare. Dilutie: 20 ml la 10 litri de apaUtilizare: pardoseli din zone alimentare, service-uri, bucatarii HoReCa, etc. Ambalare: Bidon de 5 litri..
39,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent universal pentru pardoseli tratate cu polish.Dilutie: 25 ml la 5 litri de apa calda pentru curatarea suprafetelor cu mopul            10 ml la 500 ml de apa rece in recipient cu pulverizator pentru intretinerea suprafetelor din stica       ..
55,03Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent cu spumare redusa pentru pardoseli.Dilutie: 10 - 20 ml la un litru de apa pentru masinile de spalare-uscare 100 ml la 5 litri de apa calda pentru curatarea suprafetelor cu mopulUtilizare: pardoseli din marmura, terazzo, gresie, vinyl sau alte suprafete polisateAmbalare: Bidon ..
88,35Lei + TVA / buc
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.