Decuratat.ro
Your Cart

Dezinfectanţi Suprafeţe

Zonele intens circulate precum cele din spitale, cladiri de birouri, grupuri sanitare publice, domeniul HoReCa, etc. au in comun suprafetele predispuse contaminarii cu diversi microbi si virusi. Pentru o igienizare rapida si eficienta recomandam utilizarea dezinfectantilor de suprafete ce pot fi folositi atat pe mese de lucru, paturi, scaune, clante, taste lift, cat si pe obiectele sanitare, podele, pereti, etc. Comercializam doar dezinfectanti de suprafete avizati de Ministerul Sanatatii.

Producător: Sense
Dezinfectant pentru suprafete cu actiune bactericida si fungicida.Utilizare: prin pulverizareActiune: 15 minute Ambalare: flacon cu pulverizator 1 litru..
22,60Lei + TVA / buc
Producător: Sense
Dezinfectant pentru suprafete cu actiune virucida, bactericida si fungicida.Avizat de catre Ministerul Sanatatii, cu urmatoarele teste:testare bactericida  (SR-EN1276, SR-EN13697)testare fungicida (SR-EN 1650, SR-EN 13697)testare virucida - (SR-EN14476)Ambalare: Bidon 5 litri..
94,80Lei + TVA / buc
Dezinfectant Surface Sanitising Spray - Purell, 750 ml
Precomandă Livrare 5 - 10 zile
Producător: Purell
Dezinfectant penru suprafete ce intra in contact cu alimentele.Actiune: minim 30 secundeAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml..
34,32Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent dezinfectant cu efect biocid pentru suprafete.Dilutie: 25 - 200 ml la 10 L apa calda, in functie de gradul de murdarieUtilizare: bucatarie, zone de procesare a alimentelorAmbalare: Bidon 5 litri..
278,20Lei + TVA / buc
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.