Decuratat.ro
Your Cart

Curăţarea Mochetelor

xTennant este recunoscut pe plan mondial ca inovatorul si liderul principal în domeniul echipamentelor industriale de curatat.

Conceptul Tennant Romania se bazeaza pe cele mai avansate tehnologii de curatenie, calitatea şi fiabilitatea recunoscuta a echipamentelor Tennant, service garantie / postgarantie de prim rang oferit de o echipa cu experienta locala de peste 10 ani în service-ul echipamentelor de curatenie Tennant. 

Portofoliul de echipamente profesionale de curatenie Tenrom este alcătuit din: echipamente de curatenie pentru spalat pardoseli, echipamente de maturat, aspiratoare profesionale şi industriale, utilaje de curatenie urbana, echipamente pentru curatarea de mochete, monodiscuri, utilaje profesionale de curatenie, aspiratoare industriale, utilaje de maturat, maturatori industriale, maturatori stradale, maşini de măturat.
Pentru mai multe informatii s-au sa cereti oferta pentru alte utilaje Tennant, va rugam sa ne contactati.
Producător: Tennant
Echipamentele au o putere exceptionala si sunt usor de manevrat, oferind rezultate excelente pentru curatenia de intretinere a mochetelor. Echipamentele sunt dotate cu 2-3 duze cu o presiune de 3,5 bari şi un motor de aspirare de 1000 respectiv 1200 W. Ambele au disponibil accesoriul pentr..
Cere oferta
Producător: Tennant
Este un echipament de extractie dotat cu o perie cilindrica care ofera rezultate excelente  in cazul curateniei de baza. Prin frecarea puternica a periei (1200 rpm) se pot obţine rezultate remarcabile si pe mochete vechi si foarte murdare. Latimea de curatare este de 38 cm, iar capaci..
Cere oferta
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.