Decuratat.ro
Your Cart

Monodiscuri

Tennant este recunoscut pe plan mondial ca inovatorul si liderul principal în domeniul echipamentelor industriale de curatat.

Conceptul Tennant Romania se bazeaza pe cele mai avansate tehnologii de curatenie, calitatea şi fiabilitatea recunoscuta a echipamentelor Tennant, service garantie / postgarantie de prim rang oferit de o echipa cu experienta locala de peste 10 ani în service-ul echipamentelor de curatenie Tennant. 

Portofoliul de echipamente profesionale de curatenie Tenrom este alcătuit din: echipamente de curatenie pentru spalat pardoseli, echipamente de maturat, aspiratoare profesionale şi industriale, utilaje de curatenie urbana, echipamente pentru curatarea de mochete, monodiscuri, utilaje profesionale de curatenie, aspiratoare industriale, utilaje de maturat, maturatori industriale, maturatori stradale, maşini de măturat.
Pentru mai multe informatii s-au sa cereti oferta pentru alte utilaje Tennant, va rugam sa ne contactati.
Producător: Tennant
Monodisc compact şi usor de manevrat, dotat standard cu rezervor, perie dura, perie de șamponare, suport de pad si un pad rosu.Perfect adaptat curatarii efective atat a pardoselilor dure cat și a mochetelor/covoarelor.Monodiscul este silentios, proiectat ergonomic, fiind confortabil de utilizat, foa..
Cere oferta
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.