Decuratat.ro
Your Cart

Spălare Uscare

Tennant este recunoscut pe plan mondial ca inovatorul si liderul principal în domeniul echipamentelor industriale de curatat.

Conceptul Tennant Romania se bazeaza pe cele mai avansate tehnologii de curatenie, calitatea şi fiabilitatea recunoscuta a echipamentelor Tennant, service garantie / postgarantie de prim rang oferit de o echipa cu experienta locala de peste 10 ani în service-ul echipamentelor de curatenie Tennant. 

Portofoliul de echipamente profesionale de curatenie Tenrom este alcătuit din: echipamente de curatenie pentru spalat pardoseli, echipamente de maturat, aspiratoare profesionale şi industriale, utilaje de curatenie urbana, echipamente pentru curatarea de mochete, monodiscuri, utilaje profesionale de curatenie, aspiratoare industriale, utilaje de maturat, maturatori industriale, maturatori stradale, maşini de măturat.
Pentru mai multe informatii s-au sa cereti oferta pentru alte utilaje Tennant, va rugam sa ne contactati.
Producător: WLX
Latimea de lucru a echipamentului WLX 528 este de 28 cm.Are o baterie de 36 V (Li-on, 5.8 Ah), iar timpul de lucru cu o incarcare este de 50 minute.Absorbtia apei functioneaza in ambele directii, atat inainte cat si inapoi. WLX 528 este usor de depozitat și de pliat. De asemenea, echipamentul e..
Cere oferta
Producător: WLX
VLX 1040S este usor de manevrat şi robust, cu comenzi intuitive amplasate pe bord.Nu necesita scule speciale pentru montarea consumabilelor, acestea pot fi montate cu usurinta de catre oricine.Acces facil la elementele cheie ce tin de intretinerea echipamentului: filtrul rezervorului de solutie, ans..
Cere oferta
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.