Decuratat.ro
Your Cart

Evans

Producător: Evans
Detergent universal pentru pardoseli tratate cu polish.Dilutie: 25 ml la 5 litri de apa calda pentru curatarea suprafetelor cu mopul            10 ml la 500 ml de apa rece in recipient cu pulverizator pentru intretinerea suprafetelor din stica       ..
55,03Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent cu spumare redusa pentru pardoseli.Dilutie: 10 - 20 ml la un litru de apa pentru masinile de spalare-uscare 100 ml la 5 litri de apa calda pentru curatarea suprafetelor cu mopulUtilizare: pardoseli din marmura, terazzo, gresie, vinyl sau alte suprafete polisateAmbalare: Bidon ..
88,35Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent dezinfectant cu efect bactericid pentru bai, vestiare si zonele adiacente piscinei.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, para de dus, bazine, cazi si cabine de dus           100 ml la 5 L apa calda pentru suprafetele lavabile.Utilizare: toalete, obiecte..
98,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
AVIZAT DE MINISTERUL SANATATIIDetergent dezinfectant pentru baie.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, WC-uri si pisoare           100 ml la 5 L apa pentru suprafetele lavabile.Utilizare: WC, obiecte sanitare si suprafete.Ambalare: Bidon 5 litri..
96,64Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent parfumat tip polish pentru suprafete multiple.Utilizare: se pulverizeaza suprafata apoi se lustruiesteAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
24,37Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent manual pentru vase cu parfum subtil de lamaie.Dilutie: 100 ml la 40  litri de apa calda, in functie de capacitatea chiuveteiAmbalare: Bidon 5 litri..
74,45Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent vesela automat pentru masina de spalat vase profesionala. Dilutie: 1-3 ml la un litru de apa, in functie de gradul de murdarie. Ambalare: Bidon de 5 litri...
117,65Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Aditiv de clatire pentru pahare, farfurii si ustensile de bucatarie.  Dilutie: 1-2 ml la un litru de apa, in functie de recomandarea producatorului masinii de spalat vase Ambalare: Bidon de 5 litri..
117,65Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent degresant pentru bucatarii / industria alimentara .Dilutie: - 25 - 100 ml la 5 L apa pentru suprafete- 400 ml la 10 L apa pentru friteuzeUtilizare: bucatarie, zone de procesare a alimentelorAmbalare: Bidon 5 litri..
96,75Lei + TVA / buc
Producător: Evans
AVIZAT DE MINISTERUL SANATATIIDetergent dezinfectant pentru industria alimentara / catering .Dilutie: 50 ml la 750 ml apa pentru actiune virucida            30 ml la 750 ml apa pentru actiune bactericida           100 ml la 5 L apa pentru c..
135,00Lei + TVA / buc
Crema abraziva universala Cream Cleanser- Evans, 500 ml
Precomandă Stoc epuizat
Producător: Evans
Crema universala pentru curatare cu micro-particule.Utilizare: indeparteaza petele dificile de murdarie de pe inox, plastic,                 ceramica si suprafete emailate din bucatarii, bai, etc.Ambalare: flacon 500 ml..
15,98Lei + TVA
Producător: Evans
Detergent degresant vascos pentru cuptoare, tavi si plite.Dilutie: se aplica ca atareMod de utilizare: prin pulverizarea produsului in cuptorul incins la 40-45°, dupa 20 de minute frecati cu o perie abraziva apoi clatiti cu apa curataAmbalare: Bidon 5 litri..
83,46Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent degresant cu spumare redusa pentru cuptoare.Dilutie: intre 0.5 - 2.0 % in functie de recomandarile producatoruluiMod de utilizare automat: prin sistemul integrat de autocuratare a cuptoruluiMod de utilizare manual: prin pulverizarea produsului in cuptorul incins la 40-45°, dupa 20 de ..
73,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent pentru geamuri si suprafete din sticla si inox.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata apoi se sterge cu o lavetaAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
33,04Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent pentru geamuri si suprafete din sticla si inox.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata apoi se sterge cu o lavetaAmbalare: flacon cu pulverizator 5 litri..
62,12Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent pentru indepartarea petelor de pe covoare, mochete si tapiterii.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata, dupa 1 minut se absoarbe cu un prosop de hartieAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
33,60Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii.Dilutie: 50 ml la 500 ml de apa in recipient cu pulverizator pentru pre-tratare inainte de samponare           80 - 120 ml la 5 litri de apa pentru curatenie generala, in functie de gradul de murdarieUtilizare..
99,84Lei + TVA / buc
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.