Decuratat.ro
Your Cart

Returnarea produselor

Clientul are dreptul să solicite returnarea produsului, fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile calendaristice de la primirea coletului.
Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS PRIN FORMULARUL DE MAI JOS

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara completarea formularului in prealabil. Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura, la adresa comunicata de noi, dupa completarea formularului de retur.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, acesta poate opta pentru orice firma de curierat doreste pentru expedierea pachetului.

Rambursarea contravalorii produsului achitata la primirea acestuia se va face in termen de 30 zile de la primirea coletului retur.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteti contacta pe email la adresa magazin@decuratat.ro sau la numarul de telefon de la contact

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.