Decuratat.ro
Your Cart

Metoda de livrare

decuratat.ro are o valoare minima a comenzii de 50 lei.
 Livrarile se fac in termen de 24-72 ore de la data confirmarii comenzii. Comenzile plasate vineri se vor onora cel mai devreme luni.


Pentru Bucuresti si judetul Ilfov, transportul este gratuit si va fi efectuat prin reteaua proprie de distributie.


In restul tarii, comenzile vor fi livrate folosind serviciile firmei Fan Courier. Taxa de transport este de 30 lei pentru comenzile mai mici de 500 lei, pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care localitatea de destinatie se afla in afara ariei de acoperire, se vor factura si kilometrii suplimentari. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 lei, transportul este gratuit. 


Livrarea comenzilor prin curier rapid se face in timpul orelor de program ale firmei de curierat, respectiv 9-16, de luni pana vineri. Va rugam sa specificati in formular adresa la care puteti fi gasit intre aceste ore.


In cazul refuzarii fara motiv a unei comenzi, decuratat.ro isi rezerva dreptul de a nu livra o noua comanda pana la clarificarea motivului refuzului.


Notificarile legate de integritatea sau continutul coletului trebuie facute in momentul livrarii. Aceste mentiuni se specifica pe AWB-ul coletului sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se mentioneaza refuzul primirii si al platii coletului. Orice reclamatii ulterioare nu mai pot fi luate in considerare.

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.