Decuratat.ro
Your Cart

Soluţii Profesionale

Descoperiti solutiile si detergentii profesionali deCuratat pardoseli, covoare/mochete, geamuri, vesela, echipamente si ustensile, grupuri sanitare, mobilier si articole de birou. Comercializam brand-uri internationale consacrate precum Tana Professional, EVANS, Rational, dar si brand-uri romanesti cum ar fi DeterX.
Producător: DeterX
Detergent universal pentru pardoseli.Dilutie: 30 - 50 ml la 10 litri de apa in functie de gradul de murdarieUtilizare: pardoseli din marmura, gresie, linoleum, etcAmbalare: Bidon 5 litri..
37,50Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Detergent degresant pentru pardoseli foarte murdare. Dilutie: 20 ml la 10 litri de apaUtilizare: pardoseli din zone alimentare, service-uri, bucatarii HoReCa, etc. Ambalare: Bidon de 5 litri..
39,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent universal pentru pardoseli tratate cu polish.Dilutie: 25 ml la 5 litri de apa calda pentru curatarea suprafetelor cu mopul            10 ml la 500 ml de apa rece in recipient cu pulverizator pentru intretinerea suprafetelor din stica       ..
55,03Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent cu spumare redusa pentru pardoseli.Dilutie: 10 - 20 ml la un litru de apa pentru masinile de spalare-uscare 100 ml la 5 litri de apa calda pentru curatarea suprafetelor cu mopulUtilizare: pardoseli din marmura, terazzo, gresie, vinyl sau alte suprafete polisateAmbalare: Bidon ..
88,35Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Solutie parfumata pe baza de clor pentru curatare si igienizare. Dilutie: se foloseste ca atare sau in dilutie de 100 ml la 10 litri de apaAmbalare: Bidon de 5 litri Atentie! Poate provoca arsuri grave la nivelul pielii si al ochilor. Folositi echipament de protectie adecvat ..
18,00Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Solutie detartranta forte. Dilutie: 200 ml la 1 litru de apa, pentru suprafete            pentru depuneri de calcar majore nu se dilueazaUtilizare: vasul de WC, pisoar, chiuveta si alte suprafete rezistente la acid Ambalare: Bidon de 5 litri. Atentie! Produs aci..
35,52Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Gel sanitizant pentru grupul sanitar. Dilutie: 100-200 ml la 10 litri de apa, pentru suprafete               In WC-uri se foloseste ca atare. Timp de actionare: 15 - 60 minute Ambalare: Bidon de 5 litri..
34,50Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent ecologic pe baza de acid acetic pentru WC .Utilizare: se aplica ca atare in vasul de toaletaCertificari: European Ecolabel (DE/020/217),  Registered in the positive list of "DIE UMWELTBERATUNG"Ambalare: flacon 750 ml ..
18,50Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent spray pentru intretinerea spatiilor sanitare.Utilizare: se aplica ca atare pe chiuveta, faianta, bazineAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
21,68Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent dezinfectant vascos pentru baie.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, WC-uri si pisoare           2.5 - 25 ml la 1 L apa pentru intretinerea suprafetelor lavabile.Utilizare: WC, obiecte sanitare si suprafete.Ambalare: Bidon 5 litri..
81,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent dezinfectant cu efect bactericid pentru bai, vestiare si zonele adiacente piscinei.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, para de dus, bazine, cazi si cabine de dus           100 ml la 5 L apa calda pentru suprafetele lavabile.Utilizare: toalete, obiecte..
98,00Lei + TVA / buc
Producător: Evans
AVIZAT DE MINISTERUL SANATATIIDetergent dezinfectant pentru baie.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, WC-uri si pisoare           100 ml la 5 L apa pentru suprafetele lavabile.Utilizare: WC, obiecte sanitare si suprafete.Ambalare: Bidon 5 litri..
96,64Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Detergent dezinfectant pentru baie cu molecule active anti-calcar.Dilutie: 20-180 ml in 5 litri de apa pentru un efect de inalbitor sau dezinfectant              nediluat pentru vasul de WCUtilizare: vasul de WC, pisoare, cazi si cabine de dus, pardoseliAmbal..
13,23Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Detergent dezinfectant pentru baie cu molecule active anti-calcar.Dilutie: 20-180 ml in 5 litri de apa pentru un efect de inalbitor sau dezinfectant nediluat pentru vasul de WCUtilizare: vasul de WC, pisoare, cazi si cabine de dus, pardoseliAmbalare: Bidon de 5 litri..
45,23Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Detergent profesional destinat curatarii mobilierului de birou si a tehnicii de calcul.Utilizare: - nediluat, prin pulverizareAmbalare: bidon 5 litri..
37,40Lei + TVA / buc
Producător: The Pink Stuff
Detergent gel pentru toaleta Stardrops The Pink Stuff 750 ml, solutia de curatare a toaletei miraculoasa are un parfum unic, proaspat si fructat. Actiunea sa de curatare cu spuma stralucitoare va lasa toaleta curata din punct de vedere igienic.Gelul gros de curatare se lipeste de suprafata toaletei,..
16,81Lei + TVA
Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff, 750 ml
Precomandă Disponibil doar la
Producător: The Pink Stuff
Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu formula antipicurare, indeparteaza si previne depunerea calcarului. Stralucire sclipitoare fara urme.Faceti-va baia sa straluceasca cu ajutorul nostru versatil de curatare cu spuma pentru baie, fără picurare. Odata ..
16,81Lei + TVA
Producător: Unilever
Pronto Spray multisuprafete cu efect anti-static.Utilizare: pulverizat pe suprafete din lemn, granit, cuart, sticla, oglinzi, inox, etc.Ambalare: flacon 300 ml cu capac tip spray..
15,12Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent parfumat tip polish pentru suprafete multiple.Utilizare: se pulverizeaza suprafata apoi se lustruiesteAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
24,37Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Detergent profesional pentru vase cu agent de hidratare a mainilor si un parfum delicat. Dilutie: se foloseste ca atare. Ambalare: Bidon de 5 litri...
34,50Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent manual pentru vase cu parfum subtil de lamaie.Dilutie: 100 ml la 40  litri de apa calda, in functie de capacitatea chiuveteiAmbalare: Bidon 5 litri..
74,45Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent vesela automat pentru masina de spalat vase profesionala. Dilutie: 1-3 ml la un litru de apa, in functie de gradul de murdarie. Ambalare: Bidon de 5 litri...
117,65Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Aditiv de clatire pentru pahare, farfurii si ustensile de bucatarie.  Dilutie: 1-2 ml la un litru de apa, in functie de recomandarea producatorului masinii de spalat vase Ambalare: Bidon de 5 litri..
117,65Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent degresant pentru bucatarii / industria alimentara .Dilutie: - 25 - 100 ml la 5 L apa pentru suprafete- 400 ml la 10 L apa pentru friteuzeUtilizare: bucatarie, zone de procesare a alimentelorAmbalare: Bidon 5 litri..
96,75Lei + TVA / buc
Producător: Evans
AVIZAT DE MINISTERUL SANATATIIDetergent dezinfectant pentru industria alimentara / catering .Dilutie: 50 ml la 750 ml apa pentru actiune virucida            30 ml la 750 ml apa pentru actiune bactericida           100 ml la 5 L apa pentru c..
135,00Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Crema universala pentru curatare cu micro-particule.Utilizare: indeparteaza petele dificile de rugina, grasime, cafea, machiaj, carioca, etc.Ambalare: flacon 500 ml..
8,76Lei + TVA / buc
Crema abraziva universala Cream Cleanser- Evans, 500 ml
Precomandă Stoc epuizat
Producător: Evans
Crema universala pentru curatare cu micro-particule.Utilizare: indeparteaza petele dificile de murdarie de pe inox, plastic,                 ceramica si suprafete emailate din bucatarii, bai, etc.Ambalare: flacon 500 ml..
15,98Lei + TVA
Producător: Evans
Detergent degresant vascos pentru cuptoare, tavi si plite.Dilutie: se aplica ca atareMod de utilizare: prin pulverizarea produsului in cuptorul incins la 40-45°, dupa 20 de minute frecati cu o perie abraziva apoi clatiti cu apa curataAmbalare: Bidon 5 litri..
83,46Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent degresant cu spumare redusa pentru cuptoare.Dilutie: intre 0.5 - 2.0 % in functie de recomandarile producatoruluiMod de utilizare automat: prin sistemul integrat de autocuratare a cuptoruluiMod de utilizare manual: prin pulverizarea produsului in cuptorul incins la 40-45°, dupa 20 de ..
73,00Lei + TVA / buc
Producător: The Pink Stuff
 Stardrops The Pink Stuff 850 grame este pasta universala pentru curatarea murdariei, grasimii si petelor de pe cratite, plite de gatit, cuptoarelor, chiuvete, PVC, gratare, gresie, sticla, dusuri, mobilier de gradina, vopsea, barci, alama si rugina… etc.Pasta de curatare Pink Stuff este o..
29,41Lei + TVA
Producător: The Pink Stuff
Detergent crema Stardrops The Pink Stuff Cream Cleaner 500 ml este o crema lichida versatila si eficienta pentru aproape toate tipurile de suprafete dure de acasa. Un produs de baza in camara dvs. de produse de curatat de uz casnic, acest produs de curatare usor abraziv este perfect atat pentru..
16,81Lei + TVA
Producător: DeterX
Detergent profesional destinat curatarii suprafetelor din sticla.Utilizare: - nediluat, prin pulverizareAmbalare: bidon 5 litri..
26,25Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Tana Glass Cleaner este un detergent ecologic, cu ph neutru, pentru geamuri si oglinzi. Eficienta ridicata impotriva murdariei, grasimilor si urmelor de nicotina. Curata fara a lasa urme de stergere...
75,11Lei + TVA
Producător: Evans
Detergent pentru geamuri si suprafete din sticla si inox.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata apoi se sterge cu o lavetaAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
33,04Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent pentru geamuri si suprafete din sticla si inox.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata apoi se sterge cu o lavetaAmbalare: flacon cu pulverizator 5 litri..
62,12Lei + TVA / buc
Producător: The Pink Stuff
Detergent pentru geamuri si oglinzi Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu otet de trandafir este plin de parfumul proaspat si fructat al lui Pink Stuff. Acest produs impresionant de curatat geamuri indeparteaza grasimea si murdaria de pe geamuri, oglinzi si alte suprafete de sticla.Fiecare suprafata ca..
16,81Lei + TVA
Producător: Evans
Detergent pentru indepartarea petelor de pe covoare, mochete si tapiterii.Utilizare: nediluat; se pulverizeaza suprafata, dupa 1 minut se absoarbe cu un prosop de hartieAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
33,60Lei + TVA / buc
Producător: Evans
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii.Dilutie: 50 ml la 500 ml de apa in recipient cu pulverizator pentru pre-tratare inainte de samponare           80 - 120 ml la 5 litri de apa pentru curatenie generala, in functie de gradul de murdarieUtilizare..
99,84Lei + TVA / buc
Producător: Diversey
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii.Dilutie: 500 - 1000 ml la 10 litri de apa pentru metoda de pulverizare-extractie            200 ml la 10 litri de apa pentru metoda injectie-extractieUtilizare: covoare, mochete, tapiteriiAmbalare: Bidon 5 litri..
188,24Lei + TVA / buc
Producător: Diversey
Detergent - sampon parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii.Dilutie: 2 - 10 % pentru 10 litri de solutie in functie de gradul de murdarie    Metoda de curatare: spumare uscata - monodisc cu generator de spuma si perie                   ..
208,22Lei + TVA / buc
Afişare 1 - 40 din 40 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.