Decuratat.ro
Your Cart

DeterX

Producător: DeterX
Detergent universal pentru pardoseli.Dilutie: 30 - 50 ml la 10 litri de apa in functie de gradul de murdarieUtilizare: pardoseli din marmura, gresie, linoleum, etcAmbalare: Bidon 5 litri..
37,50Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Sapun lichid profesional, perlat.Sapun lichid profesional cu parfum luxuriant si proprietati de hidratare. Ideal in grupurile sanitare din: hoteluri, pensiuni, restaurante, cladiri birouri, sali de sport, magazine, etc.Compatibil: orice tip de dozator cu rezervor.Ambalare: bidon 5 litri..
33,75Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Detergent degresant pentru pardoseli foarte murdare. Dilutie: 20 ml la 10 litri de apaUtilizare: pardoseli din zone alimentare, service-uri, bucatarii HoReCa, etc. Ambalare: Bidon de 5 litri..
39,00Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Solutie parfumata pe baza de clor pentru curatare si igienizare. Dilutie: se foloseste ca atare sau in dilutie de 100 ml la 10 litri de apaAmbalare: Bidon de 5 litri Atentie! Poate provoca arsuri grave la nivelul pielii si al ochilor. Folositi echipament de protectie adecvat ..
18,00Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Solutie detartranta forte. Dilutie: 200 ml la 1 litru de apa, pentru suprafete            pentru depuneri de calcar majore nu se dilueazaUtilizare: vasul de WC, pisoar, chiuveta si alte suprafete rezistente la acid Ambalare: Bidon de 5 litri. Atentie! Produs aci..
35,52Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Gel sanitizant pentru grupul sanitar. Dilutie: 100-200 ml la 10 litri de apa, pentru suprafete               In WC-uri se foloseste ca atare. Timp de actionare: 15 - 60 minute Ambalare: Bidon de 5 litri..
34,50Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Detergent profesional destinat curatarii mobilierului de birou si a tehnicii de calcul.Utilizare: - nediluat, prin pulverizareAmbalare: bidon 5 litri..
37,40Lei + TVA / buc
Producător: DeterX
Detergent profesional pentru vase cu agent de hidratare a mainilor si un parfum delicat. Dilutie: se foloseste ca atare. Ambalare: Bidon de 5 litri...
34,50Lei + TVA / buc
Servetele faciale POP-UP - 150 foi, 2 straturi, alb
Precomandă Livrare 5 - 10 zile
Producător: DeterX
Detergent profesional destinat curatarii suprafetelor din sticla.Utilizare: - nediluat, prin pulverizareAmbalare: bidon 5 litri..
26,25Lei + TVA / buc
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.