Decuratat.ro
Your Cart

Tana

Producător: Tana
Detergent ecologic pe baza de acid acetic pentru WC .Utilizare: se aplica ca atare in vasul de toaletaCertificari: European Ecolabel (DE/020/217),  Registered in the positive list of "DIE UMWELTBERATUNG"Ambalare: flacon 750 ml ..
18,50Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent spray pentru intretinerea spatiilor sanitare.Utilizare: se aplica ca atare pe chiuveta, faianta, bazineAmbalare: flacon cu pulverizator 750 ml ..
21,68Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent dezinfectant vascos pentru baie.Dilutie: nediluat pentru obiectele sanitare, WC-uri si pisoare           2.5 - 25 ml la 1 L apa pentru intretinerea suprafetelor lavabile.Utilizare: WC, obiecte sanitare si suprafete.Ambalare: Bidon 5 litri..
81,00Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Detergent dezinfectant cu efect biocid pentru suprafete.Dilutie: 25 - 200 ml la 10 L apa calda, in functie de gradul de murdarieUtilizare: bucatarie, zone de procesare a alimentelorAmbalare: Bidon 5 litri..
278,20Lei + TVA / buc
Producător: Tana
Tana Glass Cleaner este un detergent ecologic, cu ph neutru, pentru geamuri si oglinzi. Eficienta ridicata impotriva murdariei, grasimilor si urmelor de nicotina. Curata fara a lasa urme de stergere...
75,11Lei + TVA
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.