Decuratat.ro
Your Cart

The Pink Stuff

Producător: The Pink Stuff
Detergent gel pentru toaleta Stardrops The Pink Stuff 750 ml, solutia de curatare a toaletei miraculoasa are un parfum unic, proaspat si fructat. Actiunea sa de curatare cu spuma stralucitoare va lasa toaleta curata din punct de vedere igienic.Gelul gros de curatare se lipeste de suprafata toaletei,..
16,81Lei + TVA
Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff, 750 ml
Precomandă Disponibil doar la
Producător: The Pink Stuff
Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu formula antipicurare, indeparteaza si previne depunerea calcarului. Stralucire sclipitoare fara urme.Faceti-va baia sa straluceasca cu ajutorul nostru versatil de curatare cu spuma pentru baie, fără picurare. Odata ..
16,81Lei + TVA
Producător: The Pink Stuff
 Stardrops The Pink Stuff 850 grame este pasta universala pentru curatarea murdariei, grasimii si petelor de pe cratite, plite de gatit, cuptoarelor, chiuvete, PVC, gratare, gresie, sticla, dusuri, mobilier de gradina, vopsea, barci, alama si rugina… etc.Pasta de curatare Pink Stuff este o..
29,41Lei + TVA
Producător: The Pink Stuff
Detergent crema Stardrops The Pink Stuff Cream Cleaner 500 ml este o crema lichida versatila si eficienta pentru aproape toate tipurile de suprafete dure de acasa. Un produs de baza in camara dvs. de produse de curatat de uz casnic, acest produs de curatare usor abraziv este perfect atat pentru..
16,81Lei + TVA
Producător: The Pink Stuff
Detergent pentru geamuri si oglinzi Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu otet de trandafir este plin de parfumul proaspat si fructat al lui Pink Stuff. Acest produs impresionant de curatat geamuri indeparteaza grasimea si murdaria de pe geamuri, oglinzi si alte suprafete de sticla.Fiecare suprafata ca..
16,81Lei + TVA
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.