Decuratat.ro
Your Cart

Unilever

Producător: Unilever
Detergent dezinfectant pentru baie cu molecule active anti-calcar.Dilutie: 20-180 ml in 5 litri de apa pentru un efect de inalbitor sau dezinfectant              nediluat pentru vasul de WCUtilizare: vasul de WC, pisoare, cazi si cabine de dus, pardoseliAmbal..
13,23Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Detergent dezinfectant pentru baie cu molecule active anti-calcar.Dilutie: 20-180 ml in 5 litri de apa pentru un efect de inalbitor sau dezinfectant nediluat pentru vasul de WCUtilizare: vasul de WC, pisoare, cazi si cabine de dus, pardoseliAmbalare: Bidon de 5 litri..
45,23Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Pronto Spray multisuprafete cu efect anti-static.Utilizare: pulverizat pe suprafete din lemn, granit, cuart, sticla, oglinzi, inox, etc.Ambalare: flacon 300 ml cu capac tip spray..
15,12Lei + TVA / buc
Producător: Unilever
Crema universala pentru curatare cu micro-particule.Utilizare: indeparteaza petele dificile de rugina, grasime, cafea, machiaj, carioca, etc.Ambalare: flacon 500 ml..
8,76Lei + TVA / buc
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.