Decuratat.ro
Your Cart

Utilaje Curăţentie

Tennant este recunoscut pe plan mondial ca inovatorul si liderul principal în domeniul echipamentelor industriale de curatat.

Conceptul Tennant Romania se bazeaza pe cele mai avansate tehnologii de curatenie, calitatea şi fiabilitatea recunoscuta a echipamentelor Tennant, service garantie / postgarantie de prim rang oferit de o echipa cu experienta locala de peste 10 ani în service-ul echipamentelor de curatenie Tennant. 

Portofoliul de echipamente profesionale de curatenie Tenrom este alcătuit din: echipamente de curatenie pentru spalat pardoseli, echipamente de maturat, aspiratoare profesionale şi industriale, utilaje de curatenie urbana, echipamente pentru curatarea de mochete, monodiscuri, utilaje profesionale de curatenie, aspiratoare industriale, utilaje de maturat, maturatori industriale, maturatori stradale, maşini de măturat.
Pentru mai multe informatii s-au sa cereti oferta pentru alte utilaje Tennant, va rugam sa ne contactati.
Producător: Tennant
Aspiratorul profesional Tennant V-CAN-10 are trei etape de filtrare, scopul acestora fiind mentinerea unei calitati bune a aerului. Are buton de oprire/pornire acţionat cu piciorul. Are suport pentru teava și carlig pentru cablu, lungimea cablului fiind de 8 m. Design modern, ergonomic și ..
Cere oferta
Producător: Tennant
Puterea motorului este de 900 W. Aspiratorul profesional Tennant V-CAN-12 are doua pozitii de parcare pentru o depozitare și utilizare usoara. Retractie cablu integrata, lungimea cablului fiind de 12 m. Aspiratorul profesional Tennant V-CAN-12 este un aspirator foarte silentios, nivel..
Cere oferta
Producător: Tennant
Filtrare standard în 3 faze, cu ajutorul carora se mentine o calitate cat mai buna a aerului (dotare standard cu filtru HEPA). Aspiratorul profesional Tennant V-CAN-16 este dotat cu un motor care are puterea maxima de 870 W. Regulator de viteza cu controlul nivelului de zgomot. Nivelu..
Cere oferta
Producător: Tennant
Aspiratorul Tennant V-WD-27 este dotat cu un singur motor de mare viteza, avand puterea maxima de 1300 W. Este uşor de parcat, pentru o depozitare uşoara, avand dimensiunile 392 x 392 x 630 mm (L x l x Î). Designul modern ofera operatorului confort în utilizare, fara a depune efort suplime..
Cere oferta
Producător: Tennant
Aspiratorul profesional umed uscat Tennant V-WD-62 are 2 motoare actionate independent, pentru performanţe sporite. Puterea maxima a acestora este de 2600 W. Desi are doua motoare de mare viteza, acest aspirator este destul de silentios, avand nivelul de zgomot de 74 dBA. Este o const..
Cere oferta
Producător: Tennant
Aspiratorul profesional umed uscat Tennant V-WD-72 are 3 motoare independente de mare viteza, avand puterea maxima de 3600 W. Capacitatea rezervorului este foarte mare, respectiv 72 litri. Designul modern ofera operatorului confort in utilizare, fara a depune efort suplimentar.Uşor de parc..
Cere oferta
Producător: Tennant
Pretul afisat valabil pentru 1 set. (10 buc.)..
Cere oferta
Producător: Tennant
Pretul afisat valabil pentru 1 set. (10 buc.)..
Cere oferta
Producător: Tennant
Monodisc compact şi usor de manevrat, dotat standard cu rezervor, perie dura, perie de șamponare, suport de pad si un pad rosu.Perfect adaptat curatarii efective atat a pardoselilor dure cat și a mochetelor/covoarelor.Monodiscul este silentios, proiectat ergonomic, fiind confortabil de utilizat, foa..
Cere oferta
Producător: Tennant
Echipamentele au o putere exceptionala si sunt usor de manevrat, oferind rezultate excelente pentru curatenia de intretinere a mochetelor. Echipamentele sunt dotate cu 2-3 duze cu o presiune de 3,5 bari şi un motor de aspirare de 1000 respectiv 1200 W. Ambele au disponibil accesoriul pentr..
Cere oferta
Producător: Tennant
Este un echipament de extractie dotat cu o perie cilindrica care ofera rezultate excelente  in cazul curateniei de baza. Prin frecarea puternica a periei (1200 rpm) se pot obţine rezultate remarcabile si pe mochete vechi si foarte murdare. Latimea de curatare este de 38 cm, iar capaci..
Cere oferta
Producător: WLX
Latimea de lucru a echipamentului WLX 528 este de 28 cm.Are o baterie de 36 V (Li-on, 5.8 Ah), iar timpul de lucru cu o incarcare este de 50 minute.Absorbtia apei functioneaza in ambele directii, atat inainte cat si inapoi. WLX 528 este usor de depozitat și de pliat. De asemenea, echipamentul e..
Cere oferta
Producător: WLX
VLX 1040S este usor de manevrat şi robust, cu comenzi intuitive amplasate pe bord.Nu necesita scule speciale pentru montarea consumabilelor, acestea pot fi montate cu usurinta de catre oricine.Acces facil la elementele cheie ce tin de intretinerea echipamentului: filtrul rezervorului de solutie, ans..
Cere oferta
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Continuarea accesării acestui site reprezintă acceptul dvs.